Undervisere og assistenter

Mød undervisere, leder og assistenter på Teaterskolen Dorothea

Sofia Borregaard Christiansen

Skoleleder

Sofia overtog ledelsen af skolen i juni 2018. Det er hende, du typisk får fat i, når du ringer eller skriver til skolen. Hun har tidligere været selvstændig kostumier, hvor hun faldt særligt for musicalproduktioner.

Launy Norup

Underviser, drama | Bestyrelsesformand

Launy har arbejdet med teaterundervisning siden 1995 og var en del af det grundlæggende “Dorotheas Dramahold”. Ved siden af undervisningen, har Launy selv spillet med i et utal af forestillinger.

Candra Gaarde

Underviser, drama | Bestyrelsesmedlem

Candra har siden 2000 været med i forskellige opsætninger af diverse musicals. Candras styrke er det gakkede teater, hvor hendes talte sprog, mimik og fysiske sprog bliver brugt flittigt og professionelt.

Camilla Pedersen Stub

Underviser, drama | Bestyrelsessuppleant

Camilla er performer og har stået på både små og store scener i hele landet. Derudover er hun uddannet folkeskolelærer med speciale i motivation, bevægelse og læring.

Maiken Hennings

Underviser, drama | Deltagerrepræsentant

Maiken er uddannet pædagog fra 2014 med udtryk og drama som linjefag. Her skrev hun sin bacheloropgave om fællesskaber i drama og leg. Hun har desuden været frivillig instruktør i Børneteatergruppen Bag Masken.

Kirsten Marcussen

Underviser, drama

Kirsten er både skolelærer og professionelt teatermenneske. Hun har mange års erfaring fra Musikteatret Vejle og samarbejder med danske scener som Folketeatret, Den Jyske Opera og Betty Nansen Teatret.

Marco Goth Thorsen

Underviser, drama

Marco er uddannet pædagog i 2015 med speciale i musik og drama. Foruden sin stilling som dramalærer også fungeret som dramatiker og instruktør på flere forestillinger de sidste 6 år.

Louise Pontoppidan

Underviser, drama

Louise startede som assistent her på skolen og underviser nu nogen af skolens yngste hold. Hun har spillet teater siden hun var 11 år. Siden har hun bidraget med hendes kæmpe drive både på og bagved scenen.

Laura Krogsgaard Schrøder

Underviser, drama

Laura har spillet teater siden hun var 13 år, og har medvirket i børneteater, komedie, tragedie, musicals, film, serier og meget mere. Senest har man kunne se hende medvirke i stykker som “Lille Virgil” og “Vi Maler Byen Rød”. Hun har været instruktørassistent på adskillige produktioner og har undervist både børn, unge og voksne i teaterdiscipliner.

Mark Vinther

Underviser, musical

Mark er både skuespiller, musical performer og instruktør og er uddannet både musical performer fra PAS i Göteborg og lærer. Mark er super dygtig, hvilket han også har udøvet i praksis med sin deltagelse i over 20 teateropsætninger.

Michael Sirach

Underviser, drama og dans
Sørine Bager

Underviser, sang og kor

Sørine er uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har masser af erfaringer i bagagen ba. a. som korsanger, solist, a cappella sanger, 2. sopran i koret Vocal Line, der vandt Eurovision Choir i 2019, og bandet Colfach.

Christina Sapounidou

Underviser, dans

Christina er performer, underviser og koreograf fra Grækenland. Hun har studeret på Professional School of Dance of Thessaloniki Municipality. Scenekunsten har været en del af Christinas liv i mange år som både danser og skuespiller.

Calum Kure McQuhae

Assistent, drama | Elevrepræsentant

Calum har gået på Teaterskolen, siden han var 9 år gammel. Idag assisterer han på skolens mindste hold. Calum har allerede spillet med i flere opsætninger og deltaget i hovedparten af Teaterskolens events. Calums næste projekt er som skuespiller ved Jim Lyngvild udstillingen på Koldinghus.

Helene Skak Hecquet

Assistent, drama

Helene er 16 år og går på Munkensdam Gymnasium. Hun er både assistent på skolen og elevrepræsentant i skolens bestyrelse. Helene har gået til teater siden hun var 11 år gammel og har spillet med i flere forestillinger. Hun er også en flittig manuskriptforfatter.

Andrea Nørregaard Bach

Assistent, drama

Andrea har gået til teater siden hun var barn, og gør det stadig. Idag bruger hun dog meget af sin tid på opsætningen af forskellige stykker og instruktionen deraf. Andrea er ikke bleg for at smile til verden og er super imødekommende. Hun elsker at arbejde med børn, og så er hun meget fantasifyldt og altid med på sjove og spændende teateridéer.

Maja Sønderby

Kristine Krogh

Assistent, drama

Kristine er både er hamrende dygtig og passioneret, når det kommer til scenekunst. Hun har gået på Teaterskolen siden hun var lille og er stadig tosset med det. Du har kunnet finde hende på scenen mange gange både i amatørsammenhænge, hos Dystopia og senest i DR ultras minidokumentar Zombietvillingerne.

Ida Krogh

Assistent, drama og musical

Ida har gået til drama på Teaterskolen, siden hun var lille. Ida er garvet på en scene og har stået der mange gange i sit liv. Du kender hende måske fra Dystopias vilde opsætning og DR ultras zombie-tvillingerne. Udover at være enormt talentfuld teaterteknisk, er Ida også trænet indenfor sang.

På Teaterskolen bliver der både undervist i drama, dans og sang. Alle vores undervisere har en teaterfaglig og uddannelsesmæssig baggrund, der gør dem kompetente til at undervise i lige præcis deres fag og målgruppe.

Derudover er der assistenter på alle skolens børnehold op til 8. kl. Alle skolens assistenter er top motiverede og talentfulde unge mennesker, der har kæmpe passion for teater. Og så er de også de sødeste og mest imødekommende mennesker.

Vil du møde flere fra holdet bag Teaterskolen?

Se oversigt over bestyrelsen her

Se bestyrelsen