Workshop i Teatersport

Tilmeld gratis prøvegang eller venteliste

Vil du gerne sikre dig, at drama og teater er noget for dig, før du siger ja? Det kan vi godt forstå! Du er derfor meget velkommen til at komme forbi og være med, før du tilmelder dig.

Du er sikret en plads på holdet, når du tilmelder dig prøvetime. Fortryder du derfor din prøvetime, er det vigtigt, du henvender dig til skolen.

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne svare på, hvad end du har en spørgsmål. Find kontaktoplysninger her.

Tilmeld gratis prøvegang

Prøvetime: Prøvetimen er næstkommende mødegang.
Eng betyder at undervisningen foregår på engelsk. Det skyldes internationale instruktører.

Venteliste: Opskriver du dig på venteliste, vil vi kontakte dig i tilfælde af, at der er ledige pladser til sæsonstart september 2020.

*Teaterhold med stjerne laver drama i både efterår og forår. Hold uden stjerne arbejder med drama i efteråret og egen forestilling i foråret.

Rabatter:

15 % pensionist – og studierabat.*

50 % flerholdsrabat **

50 % søskenderabat ved tilmelding af flere søskende indenfor samme hustand.***

Søskende og flerholdsrabat kan ikke kombineres

NB! Ved tilmelding til flere hold samt af søskende, bedes i kontakte skolen, når i har tilmeldt jer, så vi kan rette prisen.

* Studierabatten gælder studerende på videregående uddannelser. Den gælder også studerende på videregående uddannelsers børn. Der skal fremvises dokumentation.

** 1. hold fuld pris. 2., 3., og 4. hold halv pris.

*** 1. barn fuld pris. 2., 3. og 4. barn halv pris.

Se holdoversigten:

Holdoversigt

Hvad laver vi til teater?

På alle børne – og ungdomshold laver vi øvelser drama – og skuespilsteknik i efteråret og øver på vores afslutningsforestillinger i foråret. Hvert hold laver deres egen afslutningsforestilling.

Der kommer derfor til at være få ekstra mødegange i foråret.

Du kan læse mere her:

Dramaøvelser er:

• Øvelser i at stå foran hinanden og vise hvad vi kan, overskride egne grænser og samarbejde.
  • Øvelser med henblik på at udvikle fantasien, se og opleve verden fra et nyt perspektiv.
  • Øvelser i at arbejde med krop og stemme.
  • Øvelser i at turde give kroppen plads i stedet for hovedet.
  • Improvisations øvelser, mime øvelser, generelle øvelser til at få kropssproget i gang.

Formålet med undervisningen:

• At børnene får en forståelse for at blive set og hørt i et fællesskab, lærer at udtrykke sig personligt og alsidigt.
  • At lære at tage og give plads.
  • At udvikle børnene til at få tillid til egne muligheder.
  • At få mulighed for kropsligt, sprogligt og kunstnerisk at udtrykke tanker, følelser og erfaringer, og derigennem forholde sig til sig selv og omverdenen.
  • At få skabt en afslappet atmosfære, hvor det er ok at prøve og fejle.