Tilmelding til prøvetimer

Angående 7 – 9 og 10 – 13 hold: Det er ikke længere muligt at komme til prøvetime på vores 7 – 9 og 10 – 13 hold i indeværende sæson, da de er begyndt at øve forestilling. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af siden og få besked, når tilmeldingen til den nye sæson går igang.

NB. Vi tager forbehold for fuldt bookede hold.

Alle hold foregår på Nicolai i Kolding:
Nicolai, Bygning 5
Skolegade 2B, Kolding

Prøvetime: gratis.

Holdpriser:

Priserne er beregnet på baggrund af antallet af lektioner, maksimum af deltagere med mere. Derfor varierer priserne fra hold til hold.

NB. Holdpriserne for voksenhold er faldet, da vi modtager tilskud som aftenskole pr. 1. januar 2019. Derudover er der et særskilt kommunalt tilskud til pensionister.

Rabatter:

15 % pensionist – og studierabat.*

50 % flerholdsrabat **

50 % søskenderabat ved tilmelding af flere søskende indenfor samme hustand.***

Søskende og flerholdsrabat kan ikke kombineres

NB! Ved tilmelding til flere hold samt af søskende, bedes i kontakte skolen, når i har tilmeldt jer, så vi kan rette prisen.

* Studierabatten gælder studerende på videregående uddannelser. Den gælder også studerende på videregående uddannelsers børn. Der skal fremvises dokumentation.

** 1. hold fuld pris. 2., 3., og 4. hold halv pris.

*** 1. barn fuld pris. 2., 3. og 4. barn halv pris.

Se holdoversigten:

Holdoversigt