Direkte Tilbage til Facebook, Clara

Fotograf: Peberman

Opført på: Dorothea Teatret

Om forestillingen

Hvad ville du gøre, hvis du pludselig kunne bestemme over alle venskaberne i din klasse? Spørgsmålet bliver pludseligt aktuelt for klassekammeraterne William og Clara, da Clara finder en mobiltelefon, der giver ejeren evne til at styre venskaber i den virkelige verden i bedste Facebookstil.
Og når man sammen går under navnet ”WC-taberne” og hver dag bliver mobbet, så er det ret fedt at kunne ignorere super-mobberne Malou og Antons venne-anmodninger, så de pludselig står helt uden venner. Ekstra fedt er det at kunne få alle i klassen til at ”synes godt om” én selv.
Eller er det? For William bryder sig ikke om den nye Clara, og hun står nu overfor et stort dilemma: Skal hun beholde telefonen og den magt, som den giver – eller skal hun smide den ud og vinde Williams venskab tilbage?

Se andre albums fra Teaterskolen