Workshops på Teaterskolen Dorothea

Personale

Sofia Borregaard Skoleleder på Teaterskolen Dorothea

Sofia Borregaard Christiansen

Skoleleder
Sofia overtog ledelsen af skolen i juni 2018. Det er hende, du typisk får fat i, når du ringer eller skriver til skolen. Hun har tidligere været selvstændig kostumier og modedesigner. Det er også her hendes tilknytning til Dorothea Teatret stammer fra, da hun i 2016 var kostumier på forestillingen Grease. Hun har en baggrund indenfor multimedie og kommunikation og studerer idag entreprenørskab og design.
Launy Norup - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Launy Norup

Underviser, drama
Launy har arbejdet med teaterundervisning siden 1995 og var en del af det grundlæggende "Dorotheas Dramahold". Ved siden af undervisningen, har Launy selv spillet med i et utal af forestillinger fra Nøddebo Præstegård, over Charly's tante, til Frk. Nitouche, hvos han spillede den ikoniske rolle som Floridor/Celestin. Som instruktør på Dorothea Teatret har han blandt andet instrueret "En nat med John Mogensen" og "Den grønne elevator". Ved siden af dette har han udgivet flere manuskripter og endnu flere er i støbeskeen. Launy er efteruddannet i undervisning, baseret på Stanilavskij’s metoder.
Maiken Hennings - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Maiken Hennings

Underviser, drama
Maiken er uddannet pædagog fra 2014 med udtryk og drama som linjefag. Her skrev hun sin bacheloropgave om fællesskaber i drama og leg. Hun har desuden været frivillig instruktør i Børneteatergruppen Bag Masken i fire år, hvor hun blandt andet har været med til at sætte flere mindre forestillinger op med udgangspunkt i børnenes egne idéer. Maiken har selv stået på Dorothea Teatrets scene som barn.
Marco Thorsen - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Marco Goth Thorsen

Underviser, drama
Marco er uddannet pædagog i 2015 med speciale i musik og drama. Han har været tilknyttet Dramaskolen på teatret siden 2016 og har foruden sin stilling som dramalærer også fungeret som dramatiker og instruktør på flere forestillinger de sidste 6 år. Han har også selv stået på scenen i mange af Dorothea Teatrets forestillinger og blev i 2016 nomineret til Koldings kulturelle highfive for stykket “Er du i Kolding?”.
Thomas Larsen - underviser i drama på Dorotheas Aftenskole

Thomas Johannes Larsen

Underviser, drama
Thomas er uddannet lærer i 2002 med linjefag i musik og drama. Han har undervist i teater på fri-, efter- og højskoler, og har derudover skrevet og isenesat drama og instrueret både børn og voksne. Thomas er også selv glad for at stå på scenen, hvilket han har gjort i mange sammenhænge, bl.a. på Folketeatret i København og senest i Dronning Dorotheas John Mogensen-teaterkoncert.
Sørine Bager - underviser i sang og kor på Dorotheas Aftenskole

Sørine Ella Bager

Underviser, sang og kor
Sørine blev uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011. Hun har masser af erfaringer i bagagen ba. a. som korsanger, solist, a cappella sanger, 2. sopran i koret Vocal Line, og sangerinde i bandet Colfach. Sørine har bla. sunget backup for Rolling Stones, og været korsangerinde for Birthe Kjær.
Louise Pontoppidan - Underviser I drama på Teaterskolen Dorothea

Louise Pontoppidan

Underviser og assistent, drama
Louise startede som assistent her på skolen og underviser nu nogen af skolens yngste hold. Hun har spillet teater siden hun var 11 år gammel og har siden da stået både på, bagved og foran scenen. Hun har blandt andet været instruktørassistent på ”Alle sømænd er glade for piger”, som spillede på Dorothea Teateret i 2019, og lige nu er hun i gang med at instruere Munkensdams musical.
Laura Krogsgaard Schrøder - Underviser I drama på Teaterskolen Dorothea

Laura Krogsgaard Schrøder

Underviser, drama
Laura har spillet teater siden hun var 13 år, og har medvirket i børneteater, komedie, tragedie, musicals, film, serier og meget mere. Senest har man kunne se hende medvirke i stykker som “Lille Virgil” og “Vi Maler Byen Rød”. Hun har været instruktørassistent på adskillige produktioner og har undervist både børn, unge og voksne i teaterdiscipliner.
Gitte Lindholt underviser på Teaterskolen Dorothea

Gitte Lindholt

Underviser, performance og coaching
Gitte Lindholt er forfatter, foredragsholder og performancecoach. Hun er uddannet cand.mag. i Teatervidenskab med bifag i Moderne Kultur, Kulturjournalistik og Kulturlivets Institutioner ved Københavns Universitet. Hun har specialiseret sig i Storytelling gennem sine studier ved Liverpool John Moores University. Hun er tidligere højskolelærer og har instrueret over 20 teaterforestillinger samt arbejdet og turneret som instruktørassistent for Eugenio Barba (Sonningprismodtager) i både Sydamerika og Europa med Odin Teatret i Holstebro.
Mark Vinther - underviser i musical på Dorotheas Aftenskole

Mark Vinther

Underviser, musical
Mark er både skuespiller, musical performer og instruktør. Mark er uddannet lærer med linjefag i musik og drama, og er lige nu ved at uddanne sig som musical performer på Performing Arts School i Göteborg, Sverige. Derfor kan du kun finde Mark som underviser på skolens workshops og feriecamps. Som musical performer er Mark teknisk dygtig indenfor både sang, dans og drama, hvilket han også har udøvet i praksis med sin deltagelse i over 20 teater - og musicalopsætninger.
Kristine Krogh - assistent i drama på Dorotheas Aftenskole

Kristine Krogh

Assistent, drama
Kristine er 15 år gammel og er både er hamrende dygtig og passioneret, når det kommer til scenekunst. Hun har gået til teater i 8 år og er stadig tosset med det. Kristine spiller også teater i sin fritid og er efterhånden garvet på en scene. Du har for eksempel kunne opleve hende i "Jul På Slottet" på Dorothea Teatret eller i Dystopias frygtindgydende teateropsætninger.
Helene Hecquet - assistent i drama på Dorotheas Aftenskole

Helene Skak Hecquet

Assistent, drama
Helene er 16 år og går på Munkensdam Gymnasium. Hun er både assistent på skolen og elevrepræsentant i skolens bestyrelse. Helene har gået til teater siden hun var 11 år gammel og har desuden spillet med i flere forestillinger på Dorothea Teatret. Hun er også en flittig forfatter, hvilket har ledt til, at hun har skrevet to teaterstykker, som er blevet opført som afslutningsforestillinger her på skolen.
Ida Krogh - assistent i drama på Dorotheas Aftenskole

Ida Krogh

Assistent, drama
Ida Krogh er 15 år og har gået til drama de sidste 9 år. Hun har været assistent på skolen siden 2018 og går samtidig på dramaholdet for 9. kl - 18 år. Ida er garvet på en scene og har spillet med i flere af Dorothea Teatrets opsætninger de sidste år. Udover at være enormt dygtig scenekunstnerisk, er Ida også trænet indenfor sang.
Gratis prøvegang
close slider

Tilmeld gratis prøvegang
NB. Vi tager forbehold for fyldte hold. Tilmelder du dig et fyldt hold, kommer du på venteliste.
Hvis der ikke står dato, er prøvetimen næstkommende mødegang.

*Hold med stjerne laver drama i både efterår og forår. Hold uden stjerne arbejder med drama i efteråret og egen forestilling i foråret.