Online undervisning

Vi er gået online med skønne hold og undervisning, der hver især indeholder noget unikt. Og du kan mikse og matche dem, som det giver mening for dig.
Uanset hvad du vælger, lærer du at tænke ud af teaterboksen og sætte dig selv i spil på nye måder.

Du kan f.eks. gå i dybden med karakterarbejde, arbejde med din stemme, gøre teatret digitalt eller hoppe ud over scenekanten med teatersport og improvisation.

B&U hold Online hold for børn og unge
3. kl - 17 år
40% familie - & flerholdsrabat*
1 time & 45 min pr. mødegang
525 kr / to måneder
Voksenhold Online hold for voksne
40% familie - & flerholdsrabat*
1 time & 45 min pr. mødegang
625 kr / to måneder
Solohold Online hold med solosang
Unge & voksne
Fire mødegange med holdet
Tre sololektioner a 20 min
995 kr / to måneder

* Fuld pris for dyreste hold. Rabatten gives på hold 2, 3 osv. og fratrækkes automatisk ved tilmelding.

Vi går op i, hvad du synes

• Avatar Ayhan Ustun ★★★★★ for 3 uger siden
    Fantastiske undervisere.
    Rigtig god stemning, hvor man griner fra man kommer til man går hjem.
    Et fristed, hvor man kan udfordre og udfolde sig selv.
    … More Kan varmt anbefales både til nybegynder og de øvede.
  • Avatar Laila Hecquet ★★★★★ for 3 uger siden
    Udover god undervisning har mine børn fået et fantastisk sammenhold med en masse skønne teatervenner og det, de lærer her, kan også bruges i fx skolesammenhæng. … More De lærer at tale højt og tydeligt og tør stå foran en stor forsamling.
  • Avatar Lene Geil Hedegaard ★★★★★ for 3 uger siden
    På teaterskolen handler det ikke kun om teater. Det handler også om fællesskab, rummelighed, samarbejde og venskaber!
    Teaterskolen har dygtige og engagerede
    … More undervisere, der forstår at skabe et trygt miljø, hvor eleverne igen og igen kan rykke deres egne grænser, hvilket skaber et fantastisk grundlag for en kæmpe personlig udvikling.
  • Avatar Anna Høier ★★★★★ a month ago

Mød dine online undervisere

Vil du være med?

Hold nu fast, hvor vi glæder os!
Til at lege, fordybe os, bryde grænser og komme ud over scenekanten! Til både at se nye og gamle ansigter i
teaterskolefamilien. Vi håber, vi ses om lidt. Online.

Se holdoversigt

Går til tilmeldings og medlemssiden