Om Os

Holdet bag Teaterskolen Dorothea består af en flok teaterinteresserede, som samlet og hver for sig har mange års erfaring med teater, både på scenen, bag scenen og som undervisere. Teaterskolen Dorothea bygger på et fundament af Dorotheas Dramaskole og den oprindelige Dramaundervisning, der havde sin begyndelse i 1994 under Erling Kaas ledelse.

Vores vision er:

At skabe et sted med undervisning til alle, både børn og voksne.

At man kan være med for sjov, men også har mulighed for at udvikle sig på vores forskellige talenthold.

At kunne udvikle sig kropsligt og/eller sangmæssigt.

Vores mål er:

Indenfor en årrække at udvikle Danmark største aftenskole med speciale i Teater. At skabe besøgende relationer med teater af andre nationaliteter. At fortsætte med at sætte Kolding på landkortet, teaterkulturmæssigt, ved at udvikle teatertalenter.

Teaterskolen Dorothea er tilknyttet Dronning Dorothea Teatret, som har eksisteret i mere end 30 år, og har skabt navne som Stig Rossen, Anders V. Berthelsen og Rasmus Bjerg.

Mød skolens personale »

Til elever og forældre »

Se skolens persondatapolitik »