Tilmeld hold

Rabatter

Vi tilbyder rabat, hvis du gerne vil gå på flere hold, er pensionist eller studerende.

Se Rabatter »

Om Teaterskolen Dorothea

“Det faglige trækker os til, men følelsen af fællesskab holder os fast. Motivationen vokser og livsglæden stiger. når vi udnytter vores potentiale og værdsættes for det vi er, og det vi gør”.

Har du spørgsmål om skolen? Så læs mere her eller giv os et kald.

Hvad laver vi til teater?

På alle børne – og ungdomshold laver vi øvelser drama – og skuespilsteknik i efteråret og øver på vores afslutningsforestillinger i foråret. Hvert hold laver deres egen afslutningsforestilling.

Der kommer derfor til at være få ekstra mødegange i foråret.

Dramaøvelser er:

• Øvelser i at stå foran hinanden og vise hvad vi kan, overskride egne grænser og samarbejde.
  • Øvelser med henblik på at udvikle fantasien, se og opleve verden fra et nyt perspektiv.
  • Øvelser i at arbejde med krop og stemme.
  • Øvelser i at turde give kroppen plads i stedet for hovedet.
  • Improvisations øvelser, mime øvelser, generelle øvelser til at få kropssproget i gang.

Formålet med undervisningen:

• At børnene får en forståelse for at blive set og hørt i et fællesskab, lærer at udtrykke sig personligt og alsidigt.
  • At lære at tage og give plads.
  • At udvikle børnene til at få tillid til egne muligheder.
  • At få mulighed for kropsligt, sprogligt og kunstnerisk at udtrykke tanker, følelser og erfaringer, og derigennem forholde sig til sig selv og omverdenen.
  • At få skabt en afslappet atmosfære, hvor det er ok at prøve og fejle.