Opdateret d. 26. oktober 2020

Nye tiltag

Gælder foreløbigt til d. 2. jan 2021

● Forældre og andre end eleverne og underviserne selv må IKKE gå ind i undervisningslokalet.
Vi anbefaler, i siger på gensyn ved bilen.

● Forældre og elever må ikke opholde sig på gangene

Forsamlingsforbud

● Hold med elever over 21 år nedsættes til 10 personer inkl. underviser.

● Børnehold vil kun have assistenter over 21 år, såfremt det er nødvendigt for forsvarlig afvikling af undervisningen. Alle hold har en underviser.

Fra torsdag d. 29. okt 2020

● Undervisere og assistenter vil bære visirer i undervisningen.

For dig, der er over 12 år

Du skal bære mundbind el. visir, når du kommer og går samt færdes på skolen.
Også når du skal på toilettet og bevæger dig rundt i pausen. Det er stadig muligt at købe mundbind på skolen.

Du behøver ikke mundbind el. visir i undervisningen.
Det vil sige når du sidder ned med behørig afstand til din sidemakker, eller når du laver teaterøvelser efter de nuværende gode regler.

Smitteopsporing – en reminder

Er du elev på Teaterskolen og testet positiv for COVID-19, er et vigtigt, du informerer os derom.

Alle elever fremmøderegistreres, og vi kan derfor let informere alle, du har været i kontakt med her på skolen om smitterisiko samt foretage andre nødvendige foranstaltninger

På teaterskolen gælder følgende

Hold mindst 1 meters afstand. Ved sang eller råb skal holdes 2 meters afstand.

Håndsprit benyttes før, under og efter undervisning. Sprit er naturligvis til rådighed.

Undgå så vidt mulig håndtryk og kram.

Vi anbefaler, i siger på gensyn ved bilen.

● Forældre og elever må ikke opholde sig på gangene.

Du skal gå til højre på trappen og hold afstand til andre på gangene. Rør mindst muligt ved gelænderet.

Køkkenerne er lukkede og må ikke benyttes. Medbring derfor fyldt vandflaske.

● Hvis man som elev eller underviser føler sig sløj, eller udviser symptomer på COVID-19, skal man blive hjemme.

Følg altid underviserens og husets anvisninger!

Vi håber I alle vil bakke op om ovenstående, til gavn for os allesammen ☺

Brug og køb af masker på skolen

For dig, der er over 12 år

Du skal bære mundbind el. visir, når du kommer og går samt færdes på skolen.

Du behøver ikke mundbind el. visir i undervisningen.

Du kan købe engangsmasker på skolen til 4 kr stk.

Voksne elever kan overføre via MobilePay.
Forældre til vores børneelever får en opkrævning senere på sæsonen på evt. forbrug af masker.

Øvrig information om COVID-19

Lokalerne afsprittes når i kommer og går.
Håndspritten er en 70% glycerinholdig håndgel, der er mild for hænderne.

Forsamlingsforbud

● Hold med elever over 21 år nedsættes til 10 personer inkl. underviser.

● Børnehold med få elever vil kun have én underviser tilknyttet i stedet for både underviser og assistent.

Ved lukning grundet COVID-19

Sidste sæson måtte vi, som alle andre, lukke skolen ned i tre måneder i foråret.
Vi gik i den forbindelse online som forsøg på at redde forestillingerne og bevare fælleskabet.

Bliver vi bedt om at lukke igen, går vi ikke online.

Du får i stedet refunderet eventuel betaling for den resterende del af sæsonen og fremtidige opkrævninger vil blive slettet, indtil vi igen kan åbne.