Bestyrelse

Mød bestyrelsen på Teaterskolen. Den består af formand, næstformand, bestyrelsens medlemmer samt elev, – forælder og deltagerrepræsentant.

Launy Norup

Underviser, drama | Bestyrelsesformand

Launy har arbejdet med teaterundervisning siden 1995 og var en del af det grundlæggende “Dorotheas Dramahold”. Ved siden af undervisningen, har Launy selv spillet med i et utal af forestillinger.

Donny Hedegård Holm

Bestyrelsesnæstformand
Thomas Johannes Larsen

Underviser, drama | Bestyrelsesmedlem

Thomas er uddannet lærer i 2002 med linjefag i musik og drama. Han har undervist i teater på fri-, efter- og højskoler, og har derudover skrevet og isenesat drama og instrueret både børn og voksne.

Erling Kaas

Bestyrelsesmedlem
Maiken Hennings

Underviser, drama | Bestyrelsessuppleant

Maiken er uddannet pædagog fra 2014 med udtryk og drama som linjefag. Her skrev hun sin bacheloropgave om fællesskaber i drama og leg. Hun har desuden været frivillig instruktør i Børneteatergruppen Bag Masken.

Candra Gaarde

Underviser, drama | Deltagerrepræsentant

Candra har siden 2000 været med i forskellige opsætninger af diverse musicals. Candras styrke er det gakkede teater, hvor hendes talte sprog, mimik og fysiske sprog bliver brugt flittigt og professionelt.

Sørine Bager

Underviser, sang og kor | Bestyrelsesmedlem

Sørine er uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har masser af erfaringer i bagagen ba. a. som korsanger, solist, a cappella sanger, 2. sopran i koret Vocal Line, der vandt Eurovision Choir i 2019, og bandet Colfach.

Lene Geil Hedegaard

Forælderrepræsentant
Sinne Langballe

Foreælderrepræsentantsuppleant
Helene Skak Hecquet

Assistent, drama | Elevrepræsentant

Helene er 16 år og går på Munkensdam Gymnasium. Hun er både assistent på skolen og elevrepræsentant i skolens bestyrelse. Helene har gået til teater siden hun var 11 år gammel og har spillet med i flere forestillinger. Hun er også en flittig manuskriptforfatter.

Vil du møde flere fra holdet bag Teaterskolen?

Se oversigt over undervisere og assistenter her.

Se alle undervisere