Bestyrelse

Mød bestyrelsen på Teaterskolen. Den består af formand, næstformand, bestyrelsens medlemmer samt elev, – forælder og deltagerrepræsentant.

Launy Norup

Underviser, drama | Bestyrelsesformand

Launy har arbejdet med teaterundervisning siden 1995 og var en del af det grundlæggende “Dorotheas Dramahold”. Ved siden af undervisningen, har Launy selv spillet med i et utal af forestillinger.

Donny Hedegård Holm

Laila Hecquet

Erling Kaas

Candra Gaarde

Underviser, drama | Bestyrelsesmedlem

Candra har siden 2000 været med i forskellige opsætninger af diverse musicals. Candras styrke er det gakkede teater, hvor hendes talte sprog, mimik og fysiske sprog bliver brugt flittigt og professionelt.

Camilla Pedersen Stub

Underviser, drama | Bestyrelsessuppleant

Camilla er performer og har stået på både små og store scener i hele landet. Derudover er hun uddannet folkeskolelærer med speciale i motivation, bevægelse og læring.

Maiken Hennings

Underviser, drama | Deltagerrepræsentant

Maiken er uddannet pædagog fra 2014 med udtryk og drama som linjefag. Her skrev hun sin bacheloropgave om fællesskaber i drama og leg. Hun har desuden været frivillig instruktør i Børneteatergruppen Bag Masken.

Lene Geil Hedegaard

Forælderrepræsentant
Calum Kure McQuhae

Assistent, drama | Elevrepræsentant

Calum har gået på Teaterskolen, siden han var 9 år gammel. Idag assisterer han på skolens mindste hold. Calum har allerede spillet med i flere opsætninger og deltaget i hovedparten af Teaterskolens events. Calums næste projekt er som skuespiller ved Jim Lyngvild udstillingen på Koldinghus.

Vil du møde flere fra holdet bag Teaterskolen?

Se oversigt over undervisere og assistenter her.

Se alle undervisere