Bestyrelse

Mød bestyrelsen på Teaterskolen. Den består af formand, næstformand, bestyrelsens medlemmer samt elev, – forælder og deltagerrepræsentant.

Launy Norup

Launy Norup

Underviser, drama | Bestyrelsesformand

Launy har arbejdet med teaterundervisning siden 1995 og var en del af det grundlæggende “Dorotheas Dramahold”. Ved siden af undervisningen, har Launy selv spillet med i et utal af forestillinger.

Donny Hedegård Holm

Donny Hedegård Holm

Bestyrelsesnæstformand
Thomas Johannes Larsen

Thomas Johannes Larsen

Underviser, drama | Bestyrelsesmedlem

Thomas er uddannet lærer i 2002 med linjefag i musik og drama. Han har undervist i teater på fri-, efter- og højskoler, og har derudover skrevet og isenesat drama og instrueret både børn og voksne.

Erling Kaas

Erling Kaas

Bestyrelsesmedlem
Maiken Hennings

Maiken Hennings

Underviser, drama | Bestyrelsessuppleant

Maiken er uddannet pædagog fra 2014 med udtryk og drama som linjefag. Her skrev hun sin bacheloropgave om fællesskaber i drama og leg. Hun har desuden været frivillig instruktør i Børneteatergruppen Bag Masken.

Candra Gaarde

Candra Gaarde

Underviser, drama | Deltagerrepræsentant

Candra har siden 2000 været med i forskellige opsætninger af diverse musicals. Candras styrke er det gakkede teater, hvor hendes talte sprog, mimik og fysiske sprog bliver brugt flittigt og professionelt.

Sørine Bager

Sørine Bager

Underviser, sang og kor | Bestyrelsesmedlem

Sørine er uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har masser af erfaringer i bagagen ba. a. som korsanger, solist, a cappella sanger, 2. sopran i koret Vocal Line, der vandt Eurovision Choir i 2019, og bandet Colfach.

Lene Geil Hedegaard

Lene Geil Hedegaard

Forælderrepræsentant
Sinne Langballe

Sinne Langballe

Foreælderrepræsentantsuppleant
Helene Skak Hecquet

Helene Skak Hecquet

Assistent, drama | Elevrepræsentant

Helene er 16 år og går på Munkensdam Gymnasium. Hun er både assistent på skolen og elevrepræsentant i skolens bestyrelse. Helene har gået til teater siden hun var 11 år gammel og har spillet med i flere forestillinger. Hun er også en flittig manuskriptforfatter.

Vil du møde flere fra holdet bag Teaterskolen?

Se oversigt over undervisere og assistenter her.

Se alle undervisere